2013. október 3., csütörtök

Bocsi!


Oké! Én azt terveztem, hogy alattomban végzek egy kis alakítást az oldalon, addig pedig lezárom, hogy ne lássátok mit bénázok jobbra-balra, de ma délelőtt mikor sikerült egy free wifi pontot találnom (mert a telefonom cserben hagyott, még nem tudom megbocsátok-e neki!), rám rontottak az e-mailek! Bocsánatot kérek, nem akartam rátok hozni a frászt és sajnos nagyon limitált a net hozzáférésem egyelőre ahhoz, hogy egyenként nyugtassak meg mindenkit, így inkább kinyitom az oldalt és úgy babrálok rajta, ti pedig cserébe nem teszitek szóvá, hogy bénázom. Okés? :) Tehát akkor ezennel mindenkinek - nem zárom le az oldalt, nem kell hozzá sem meghívó, se semmi, csak gondoltam ügyködök egy kicsit rajta zárt ajtók mögött. Még mindig nincs netem, így azokat az fejezeteket nyitottam meg, amiket még akkor készítettem el, mikor volt. Minden nagyon félkész és ideiglenes de azon vagyok, hogy amilyen gyorsan csak lehet, elérjük a végleges formát. Jóóóóó? Egyelőre akkor Dany 1-4ig, könyv verzióban.
Tehát a mai napot egy áruló telefonnal zártam, sőt derekasan elázva, DE yupi a szónikus csavarhúzómnak és így a végére még a nap is kisütött.

Ayase

2 megjegyzés:

  1. Valószínűleg én vagyok az egyik legelmaradottabb (vagy hagyjuk a fenébe az 'egyik'-et, és nyugodtan mondjuk ki: megnyertem ezt a posztot :o) ) mert életemben nem használtam még a blogot. Azt sem tudom,hogy kell. Szóval ha egy-egy hozzászólásnál elcseszek valamit, akkor nézd el nekem :D Örülök, hogy 'hangodat' hallom. Az áruló telefont ha gondolod elátkozom, lélekben megtaposom, és wodoobabán megszurkálom. A szónikus csavarhúzódat meg lehet, egyszer kölcsönkérem... :D Üdv, Elf

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elf, azért én ezzel vitába szállnék, erre még a jövőben szolgáltatok bizonyítékot dögivel (ebben biztos vagyok). Maradjunk annyiban, én sem vagyok piskóta ezen a téren. ^^'''' Vidámabb vizekre evezve pedig - örülök, ha örülsz! A woodoo helyett jöhetne valami gyógyító bűbáj vagy ilyesmi, <3 ha van a tarsolyodban felesleges! Én már mindennel próbálkoztam de ez nem az én asztalom. :( Ha szükséged van a szonikomra csak szólj! <3 (Nem biztos, hogy normális vagyok. Ez a második. O_o"" 11es aji volt egy baráttól de én nagyon vágyakoztam a 10. után mert örök kedvenc, így amikor szembejött majd félrenyeltem! <3 Most szottyongatom. )

      Törlés