Rólam


16 megjegyzés:

 1. Drága Ayasem!

  Bár őszintén szeretem a karácsonyt, még sem hiszek a csodáiban. Úgy vélem a csodák, ha megtörténnek, azok alkalomtól függetlenek, sőt a legváratlanabb időpontokban jelennek meg. Épp így találtam rád ismét és hogy ez most véletlenül pont karácsonyra esett, csupán megmosolyogtató tény.
  Tudod mi a vicces? Épp a Tone folyóhoz kerestem térképet (egy kisregényemhez kellett az információ) és akkor végre meglettél. Hónapok óta vígasztalhatatlan voltam és szúrópróbaszerűen figyeltem, hátha ismét meglellek titeket. Szörnyen hiányoztak az írásaid és a Sóhajom rajongótáborának jellegzetes kedves hangulata. :)
  Szóval látod, Ayase? Aki igazán keres és szeret az meg fog találni a legváratlanabb pillanatban, mégis a legtökéletesebb időzítéssel. Úgyhogy most neked is és Viknek is boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket kívánok és sokszor csókollak titeket! ^^

  Üdvözlettel egyik legnagyobb rajongód: Macs, vagy Bw, tudod az a kis zűrös ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök a "viszontlátásnak"! (A megkésett válaszért már elnézést kérni is szégyellek de most tényleg össze-vissza vannak a dolgok és nevetségesen hangzik de néha az ember szimplán csak úgy érzi, nem tudna úgy válaszolni, ahogy szeretne.)
   Köszönöm! Annyira remélem, hogy igazad van, hogy aki keres, az majd újra ránk lel, de hogy itt vagy, az is ennek a bizonyítéka, tehát van okom bizakodni. Tényleg örülök annak, hogy megtaláltál minket!
   (Kérlek, írj nekem egy e-mailt, ha időd engedi. ;) )

   Törlés
  2. Na tessék, ha a fejem nem lenne a nyakamon - sohajomkukacgmail.com - ide. ^^

   Törlés
 2. Szia Ayase! Én is megtaláltalak. :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Ayase!!
  Úristen már régen nagyon régen kerestelek titeket és nem tudtam rátok találni, aztán abbahagytam(kisírt szemekkel), majd ma ismét harci lélekkel nekiindultam és lám 3x ájultam el, hogy nem álmodom e... Nagyon hiányzik a Sóhajom régi hangulata..de tudom, hogy a szép emlékek és küzdő szellem velünk lesz :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én annyira nagyon reménykedem benne, hogy ránk talál aki keres minket! <3 Nagyonnagyon örülök, hogy végül neked is sikerült! <333

   Törlés
 4. Szia! Nem tudom, te-e írtad a Sivatag Rózsája című gyönyörű írást? Rád emlékszek :( 1 hónapja keresem,kutatom mindent tűvé tettem :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Igen, én írtam. Ide is felkerül majd de biztos nem a héten. Ha szeretnéd, az emailcímedre szívesen elküldöm. :)

   Törlés
  2. Szia! Igen-igen! Nagyon szeretném! Istenem, sosem voltam még ilyen boldog!! Ne tudd meg milyen nehezen találtam meg a kedvenc íróm!! T^T

   Törlés
  3. *blush* Köszönöm. <3 Nagyon örülök, hogy örülsz! Dobj nekem egy emailt a - sohajomKUKACgmail.com-ra és máris megy a doc. :)

   Törlés
 5. Közben ezt én is megírtam neked Azariel a skatun, örülök, hogy megoldódott. Próbáltam már ide írni, de vhogy az lj nem engedte.

  VálaszTörlés
 6. Szia Ayase!

  Egy kedves ismerösöm ajánlotta az írásaid azzal a felkiáltással, imádni fogod Daniellt! Tévedett! Szerelmes vagyok, nagyon - nagyon:-)! Tényleg szerelmes vagyok az írásaiban, a stílusodba, az áradó érzelmekbe.
  Az oldaladon olvastam, hogy vannak régi csodaszép történeteid, azokat is nagyon szívesen elolvasnám. Kérlek, tedd lehetővé az új rajongók számára a régi írásokhoz való hozzájutást.

  Köszönöm, hogy írsz és köszönöm, hogy olvashatlak!:-)

  VálaszTörlés
 7. Szia!

  Nagyon örülök, hogy találtál olyan olvasnivalót amit megszerettél! :)

  Erősen gondolkoztam de egészen biztos mindent megtalálsz a blogon. Igaz, hogy a Nekoko és A jakuza szeretője eddig valahogy lemaradt az írások listájáról, de ezt most pótoltam, már van link hozzájuk. :)

  További jó olvasást neked!

  VálaszTörlés