Írásaim


A második hetes - (1) (2) (3) (4) (5befejezett Daniell
  1.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13)
  2.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)
  3.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14)
  4.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)
  5.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12)
  6.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12)
  7.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15)
  8.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13)
  9.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12)
10.kötet - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)
side sztorik - (Csakakit) (Ottalvósdi)Kamélia - (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) befejezett
Kamélia side sztorik - (Honeymoon) / (Luv U) / (A zöldszemű) / (Asuka) / (2x2)  

Védőőrizet (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17) (18) befejezettFedőneve: Apuci (Védőőrizet befejezett)
(1) (2) (3) (4befejezett
   
Fedőneve: Apuci - Szakíts, ha bírsz
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) befejezett

Fedőneve: Apuci - A túlélő
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (Bónusz) befejezett

Fedőneve: Apuci - Mission - Yes My Lord!
(1) (2) (3) befejezett

Fedőneve: Apuci side sztorik
(Akira) / (Csak egy átlagos nap) / (Momentum) / (Club Velvet) / (Come for Daddy)

Egy Angyal Könnye  
(Bev) (1) (2) (3) (4)   

Prince of Moonlight ~ Holdfény Herceg
(1) (2) (3) (4) (5) (6)   

39 megjegyzés:

 1. Jaj de jó, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Már azt hittem nem olvashatom újra a Danielt.

  VálaszTörlés
 2. Örök hála, amiért olvashatom Daniell-t :) *.* Teljesen függő lettem, imádom! Fantasztikusan írsz, úgyhogy mostantól engem is hű rajongóid között tudhatsz! :) Team Csücsök! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira szégyellem magam, hogy sokszor elolvasok egy hozzászólást, vigyorgok mint a vadalma, akit még csokiba is mártottak... és elfelejtek rá írni. Persze aztán észbe kapok és pótolom... ^^"""
   Nagyon köszönöm neked! <3 Gyere máskor is. <3

   Törlés
 3. Szia! egy kis Asukat és perverzdokit mikor láthatunk? már nagyon hiányoznak :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teszek egy vakmerő ígéretet. Mit szólsz a májushoz? :)

   Törlés
  2. ÓÓÓÓ igenigen még ilyen szépeket és tökéletes boldog leszek :D

   Törlés
 4. A Csipkejózsikás szösszenet fellelhető még valamerre? :D eszembe jutott a minap és meg akartam mutatni egy barátomnak, mert zseniális volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elküldtem e-mailben, remélem megkaptad! :)

   Törlés
  2. Nagy köszönet érte :D Jó, hogy már nincs lakótársam, csak a patkányom nézett rám döbbenten, mi a fenét vihogok össze-vissza...

   Törlés
 5. Kedves Ayase! Mostanában kicsit feszült vagyok és úgy gondoltam egy kiadós bőgés segítene rajtam. Csakhogy ehhez Nekokora lenne szükségem. Két éve így csinálom, de az idén még nem került rá sor. :-)Lehet olyat kérdezni, hogy mikor kerül fel az oldalra? Köszi előre is. Üdv: Abya

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sajnos beleestem abba a hibába, amibe általában. Olyan helyen olvastam a hozzászólásod ahol nem volt lehetőségem válaszolni, utána pedig... kiment a fejemből. :(
   Minden sztorit szeretnék feltenni a blogra csak sajnos idővel nem állok valami jól mostanság. Ha írsz nekem egy e-mailt a sohajomKUKACgmail.com -ra elküldöm neked, így addig is tudod olvasni, amin vissza nem kerül a helyére. :)

   Törlés
 6. Szia Ayase!
  Örömmel látom,hogy újra van oldal és már kerültek fel történetek.Olvastam több válaszodban is,hogy minden törit fel fogtok tenni aminek én is nagyon örülök.Lenne egy kérdésem.A régi oldalon volt egy történet,már nem emlékszem,hogy melyikőtök részlegén,de imádtam.Nem volt befejezve és ha jól emlékszem akkor fordítás volt.A címe Rabul ejtve.Ha jól emlékszem akkor olyan 9 vagy 10 fejezet volt fent belőle.A kérdésem az lenne,hogy ez is fel fog kerülni? Ha fordítás volt akkor lesz folytatása? Azért kérdem,mert fordításnál nem biztos,hogy lesz folytatva és mivel itt még nincs fent gondoltam megkérdezem,mert én nagyon szerettem olvasni :) Az oldal pedig csodás lett :) Puszi,midory

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)

   Bizony, jól emlékszel, a Rabulejtve fordítás volt, Vik csinálta. Nem tudok sajnos jó hírrel szolgálni ezügyben. Nem tartom valószínűnek, hogy folytatjuk és félbe hagyott sztorit pedig nem terveztem visszatenni az oldalra. :( Sajnákom, hogy így alakult.

   Törlés
 7. Istenem, de jó volt! Várom a folytatást, remélem, lesz! Arigatou!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindent folytatok! Kivéve amit elhatározok, hogy nem, de eltelik némi idő és még azt is folytatom, amit nem akartam, mert ez a mániám. Oo"

   Törlés
 8. Szia,
  Megtaláltalak :)
  Örülök,hogy újra olvashatom az írásaidat ,de előtte felelevenítem előröl Danielt :)
  Vadocq

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Becsszó nem akartam elbújni. Örülök, hogy meglettem. <3 Nagyon jó olvasást neked, bár mostanság tényleg semmire nincs időm, ez itt is látszik, remélem változik majd.

   Törlés
 9. *-* Figyelem! SOS! Vészhelyzet van! Valakinek ugye le van mentve a Nekoko? *-* Ugye nem csak én vagyok ilyen béna, hogy nincs meg? Akine megvan, legyen már olyan drága, nem lennék hálátlan sem, mailemre küldje el! *-* Nagyon kell! Akarom! *-* Szükségem van rá!
  gildraen@vipmail.hu
  Vagytok ilyen tüncik, igaz? *-* Léciléci! *kétségbeesett fan*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oké drága, figyi... Miért nem tőlem kéred? Én vagyok az akinek tuti megvan...

   Törlés
 10. Megvan? Tényleg? Es elküldod? Kibőgném magam és kicsit a sarokba kucorodnék Nekokoval. *.*

  VálaszTörlés
 11. Én is kérném szépen a Nekoko-t ha lehet. Anno elkezdtem olvasni, és imádtam, de sosem jutottam a végére. Előre is köszönöm, Ayase, ha elküldöd.

  Itt az email-címem: androsan25@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neko-chan nagyon keresett lett. ^^ Sajnos egyszerűen nem tudok idő szakítani arra, hogy fejezetenként felrakosgassam, így hétvégén felteszem egybe a docot és akkor le tudjatátok tölteni. Sőt, igyekszem vele együtt elérhetővé tenni a hiányzó sztorikat is.

   Törlés
  2. Igen, keresett a kis Neko-chan, ami nem csoda. Szerintem hálánk a síron túl is üldözni fog téged, Ayase. Anno fenn voltam a régi Sóhajomon, ott találtam rá Nekoko-ra is. De asszem csak addig olvastam, míg elmentek vidékre kirándulni, és a dokiról kiderült, hogy allergiás a pollenre. Ez nagyon megmaradt.

   Törlés
  3. Hu de jo! Es mikor es hova kerul fel? :) *.*

   Törlés
  4. Hétvégén akartam de sajnos a munka belebirizgált. Pár napon belül igyekszem felposztolni a blogra. :)

   Törlés
 12. Valamint nem tudom, tudtok-e nekem segíteni, mert egy régi Sóhajomos írást keresek. Se a címét, se az íróját nem tudom. A történetben egy mangaka volt, és egy srác, aki fiatalabb volt nála, és együtt laktak. A fiatalabb srác volt asszem a seme. Arra emlékszem tisztán, hogy egyszer talán letartóztatták őket, vagy mi, mert a rendőrségen voltak, és a nyomozónak volt egy ilyen megjegyzése a mangaka pasiról a srácnak, hogy "A kis kurvádban már járt a fél város."

  Nem tudom, kinek ismerős a történet, és lehet, hogy nem is sóhajomon volt, de nagyon szeretnék rálelni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sajnos nem tudok neked ebben segíteni, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a mi sztorink. Nem én írtam, Vik se, de nagyon remélem megtalálod!

   Törlés
  2. Köszönöm! Közben rájöttem, hogy igen, nem ti írtátok, csak nem tudom, hogy hol olvastam. Mindegy, hátha rálelek.

   Törlés
 13. Majd ide az összesítettebe feltöltöd a frisseket? Csak mert néha már sokat kell a kezdőlapon visszatekerni xD Bocsánat :s

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze! Köszi, hogy szóltál, igyekszem pótolni.

   Törlés
 14. Aztapaszta :OOO mik vannak :O annyi volt a gondom és dolgom az elmúlt években, hogy ezer éve nem kerestelek újra benneteket, mióta egyszer réges-régen nem hittem a szememnek, hogy megszűnt az oldal. Most valamiért eszembe jutott az egykori - szerintem első - magyar DBSK-s rajongói oldalunk (mint rajongó)/oldalatok (mint szerkesztők) és háth itt is tettem egy próbát és mit látnak szemeim: titeket *.* hatalmas ölelés mindannyiótoknak <> az évek alatt sokszor eszembe jutott a fórum (főleg mikor felnéztem a polcomra és ott virított/virít a Védőörizet és Daniel kiadott példánya), a társaság és még Omi meg Yuuya is ( a két u-ban nem vagyok biztos, szóval bocsi, ha elszúrtam :$) *.* Lett azóta tesójuk Ayase? :3 No meg a közös con-ok a Városligetben meg fórum találkozók a Véndiákban....Azok voltak aztán a régi szép idők :3 <3 Remélem mindenki jól van és örülök, hogy ismét ide talál lassacskán mindenki a kezdetekhez :3 Mérföldkő volt ez az oldal és ti is az életemben :3
  Ölelés és puszi mindenkinek! <3

  Mariann (anno fórumon: M-chan, később Ayumu)

  u.i.: Sosem felejtem el, hogy nektek köszönhetem, hogy megszerettem a DBSK-t :D <3 és ezáltal meg a Sóhajom fórum által ismertem meg közületek csomó mindenkit és lettek jóbarátaim a mai napig :3 á, Istenem, totál elérzékenyülök, eskü :3 <3

  VálaszTörlés
 15. Szia Ayase
  Kérdezni szeretném hogy anno régen mikor a régi blog volt volt egy olyan írás nem is tudom pontosan ki írta de a címe az volt "A kulcs" és a ViewFinderseries manga szereplői voltak a történet szereplői(Asami .Akihito és a többi szereplő is benne volt) és a kérdés az lenne hogy azt a történetet hol tudom megtalálni vagy emailban el tudnád e küldeni(darzsu@citromail.hu) ez az email címem.
  A történeteid nagyon tetszenek mindegyik izgalmas.
  Köszönöm előre is a választ.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A kulcs Vik egyik fordításaként kerül fel anno, itt még nincs fent. Sajnos kicsit-nagyon el vagyok havazva, de hétvégén e-mailben átküldöm neked. :)

   Törlés
  2. Szia
   Nagyon szépen köszönöm örök hálám:)
   adok egy másik email címet is mert olykor a citromail nem veszi át itt a másik email cím: erutis1985@gmail.com

   Törlés
  3. Szia
   Bocsi hogy zavarlak tudom hogy nagyon elfoglalt vagy sikerült átküldeni a Kulcs című írást azért kérdem mert nézem az emailt és nem találtam sehol vagy ha esetleg feltudnád e ide tölteni.
   Előre is köszönöm
   Itt a két email cím: erutis1985@gmail.com
   darzsu@citromail.hu vagy egy harmadik erutis@freemail.hu

   Törlés
 16. Olyan nagyon régen olvashattunk frisset tőled! Nagyon hiányzol már!De türelmem végtelen! Rád megéri várni! Addig is boldog új évet neked!

  VálaszTörlés
 17. Olyan nagyon régen olvashattunk frisset tőled! Nagyon hiányzol már!De türelmem végtelen! Rád megéri várni! Addig is boldog új évet neked!

  VálaszTörlés
 18. Aztamindenit! :O Ezer évvel ezelőtt lelkesen olvastam éjszakába(/hajnalba)nyúlón, amiket írtál. Talán a legnagyobb inspirációm voltál az íráshoz. (Néha persze a legnagyobb visszatartó erő is, mondván mit művelek én, így úgysem fogok tudni soha írni...) Erre mit találok? Wow. Köszönöm, univerzum. :D

  VálaszTörlés
 19. Gimis koromban kezdtem el a Danielt, majd elvesztem a világba és elvesztettem az oldalt is szem elől és most...most...megtaláltam *boldog* Daniel újrakezdés, remélem a gyerek reggelig alszik :)

  VálaszTörlés