2017. július 23., vasárnap

Aye Aye Captain

Ezt a posztot kb százegyszer átírtam már. Bah. Most sem tudom, mit akarok mondani! Néha túl nyálas, néha csak nyomott...


Csináljunk leltárt. Nem fogom a ruháimat kipakolni a szekrényből, ne féljetek. XD

Jelenleg ott tartunk, hogy életem két harmad részében írtam. Tehát a hátam mögött hagyott évek túlnyomó hányadában vetettem papírra történeteket. Azt hittem, abba akarom hagyni, de rájöttem, hogy úgysem megy. Nekem csak dobozba kell tennem egy részüket azért, hogy az életem bizonyos szakaszának visszhangjai, általuk ne érjenek el.

A fandomjaink általában hosszú távra szólnak. Tizensok évet töltöttünk el a BL ege alatt, és bármennyire is csalódottá tesz, hogy ezt kell mondanom, de nem lett belőlünk „kiégett yaoifangirl” (Ah, pedig hogy vártuk. XD Sokszor megkaptuk, ez valahogy nekünk kimaradt. XD). Viki is jó példa erre. Egyszer mutattam neki egyetlen részt a Supernaturalból. Én az első évad előtt besokalltam tőle, ő azóta is töretlenül fan. 

Tudjátok, tizenkrehem éve, mikor Vik és én találkoztunk, rögtön megtaláltuk a közös hangot. Kiderült, hogy hasonlóan látjuk a dolgokat, bár vannak különbözőségek, amiken mai napig ugyanolyan vehemenciával tudunk veszekedni, a nagyobb részét mégis a közös pontok teszik ki. Mondjak egyet? (Fogadjunk, azt hiszitek, azt mondom – yaoi. Hát, ennyire nem vagyok kiszámítható.) *hatásszünet*

Star Trek.

Persze a köztünk lévő korkülönbségnek köszönhetően Viki TNG, (ahogy mondani szoktam, volt neki egy kis a crush a Crusher fiúra, ) én meg a magam részéről DS9 és VOY irányba fanoltam, de nem kicsit. 


Térjünk a lényegre. Tehát a terep nem új, ez is egy régi szerelem. Ellenben ami új… az maga a tény, hogy most ezt van kedvem csinálni.


Live Long and Prosper ;)

11 megjegyzés:

  1. Egy ideje nem kommentelgettem, mert lusta tróger vagyok. (Pedig mindent elolvastam, de no. ) Meg most sem ténylegesen a történethez tartozik, mert bevallom, a Star Terk teljesen távol áll tőlem.

    De... ez azt jelenti, hogy mégsem zár be a Sóhajom? (Olvastam a "búcsúzást", de oda meg azért nem akartam írni, mert csak rinya lett volna, miközben tudom, hogy egyszerűen csak el kell fogadni mások döntéseit, még ha nehéz is.)

    A tékozló leány, A.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cia! Ugyan már, nálam lustább nem lehetsz. (Hidd el, nem viccelek! :D )

      De, a Sóhajom bezár. Átnézem amim van, amit lehet azt még megosztom veletek és ennyi.
      Az Aye Aye Captain linkje azért került fel, mert jelenleg a Star Trek az egyetlen fandom amiben írok és kitudja, hátha van még itt rajtunk kívül, akit szintén érdekel. :)

      Törlés
    2. Hát akkor csak annyit, hogy köszönöm az elmúlt éveket! <3 És ettől függetlenül ha bármikor úgy döntenél, hogy visszatérsz, tudok várni és biztos vagyok benne, hogy akkor is pont annyira rajongani fogok a tieidért, mint most. :)

      A.

      Törlés
    3. Én köszönöm, hogy itt voltál!
      Közhely, de hiszem, hogy igaz, mert nem egyszer volt szerencsém hozzá - Soha ne mond, hogy soha. Így én nem is mondok ilyet. Kitudja. :)

      Törlés
  2. Köszönöm, hogy megmutattad a másik oldalt - kedvelem őket (is)! :D

    VálaszTörlés
  3. Én még mindig szomorú vagyok a döntésedtől.De azt megkérdezném ,azért az oldal elérhető lesz az olvasóknak? Mármint úgy értem vissza járhatok ha Danniell ingerem van ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egészen biztos nem fogom letörölni az oldalt. Eszembe sem jutott. Nem tudom, hogy működik, meddig elérhető utána ha nem frissül, de egy ideig úgyis kerülnek még fel történetek. :)

      Törlés
  4. Trekkerek vagytok? :D Ne már, és ezt most kell megtudnom tíz év után? :D Hát ez teljesen haláli. :D

    VálaszTörlés