2015. január 14., szerda

A második hetes


Megígértem, hogy elkezdek visszarámolni, ugye? Megígértem!

Megjegyzés: Valamikor 2010 elején (jaj de régen volt) műveltem eme irományt, fura módon gyorsan pedig nem szokásom. Tartalom? Ichita és Hisashi egy pár, bár a jelenben kérdéses meddig marad így. A történetük egyetlen nap alatt játszódik és mégis a hátuk mögött lévő tizennégy évet mutatja meg. Hol állnak most, honnan indultak és milyen utat jártak végig. A nagy kérdés, hogy miért éri meg harcolni és tudjuk-e valójában, hogy amit elengedni készülünk mekkora kincs.


>> A második hetes - (1) (2) (3) (4) (5) befejezett


Annak aki nem emlékszik rá, vagy csak belecsap mert nosztalgiázni van kedve, jó olvasást kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Kedvelem minden írásod, de ha választanom kellene (amit hála Isten nem kell) - nálam ez az első! Már sokszor olvastam és fogom is! :] Ezt többször leírtam már, s most, hogy újra feltetted x-edszer is végig "betűzöm".
    Nem tudnám megindokolni, hogy mi az, ami összekapcsol a szereplőiddel - de hidd el, van egy láthatatlan kötelék ... Köszönöm - újra! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jáj de imádom, amikor válaszolok és rájövök, hogy nem voltam bejelentkezve. O_o" Eh.
      Szóval másodszor is - nem hiszem, hogy ezt hallottam bárkitől is rajtad kívül és igazából rohadt jólesik. <3 Köszönöm. <3 Nem sokszor fordul elő, hogy én "csakúgy" írok valamit de ez pont úgy jött és egyáltalán nem bántam meg. <3 Olvasss jóóót!

      Törlés