2013. november 25., hétfő

Spirit Bliss szentélye

Nemrégiben Spirit Bliss azt kérdezte tőlem, készíthetne-e velem egy interjút. Nagyon meglepődtem. Tőlem még soha senki nem kérdezett ilyet, de senkinek nem mondtam volna szívesebben igent, mint neki.  > Spirit Bliss Szentélye - Az interjúblog

4 megjegyzés:

  1. Jó volt elolvasni, szóval köszönöm, hogy megosztottad ezt az interjút! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy kicsit jobban láthattuk a világodat.
    Az interjú során említetted, hogy volt már találkozó a társasággal, ha jól értem. Vagy ez nem az itteni rajongókból tevődött össze? Van még lehetőség esetleg egy ilyesmire? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj ezért a csúnyán megkésett válaszért, már sokkal korábban szerettem volna, csak kicsit marhára fáradt vagyok a gondolkozáshoz. :) Most is! De már így is zavar, hogy mindig csúszásban vagyok. Szóval, volt találkozó, de eléggé nagyon régen. Mondjuk úgy, a kezdet kezdetén. Nagyon sok kedves barátot köszönhetek a Sóhajom fórumának. Sokáig amíg időnk meg a nagybetűs élet engedte, évente volt, hogy két (talán három) alkalommal is rendeztünk találkozót és azt hiszem mondhatom, hogy mindig nagyon jól éreztük magunkat. Megmondom őszintén, nem gondoltam, hogy lenne rá igény.

      Törlés