2017. május 28., vasárnap

Apa szeret téged

Apuci. Jó? :)

Ezt a történetet van már egy éve is, hogy megírtam. Elég sokat ültem rajta. Aztán odaadtam Viknek aki úgyszintén nem keveset kotlott a tetején (kissé mindketten el voltunk havazva), aztán mire visszakaptam már ott tartottam, hogy eh, nem is tudom, hányadán állok vele, így eltettem a képzeletbeli fiókba. Most csináltam egy rövidke közvéleménykutatást és én voltam a megkérdezettek ellenében egymagam, szóval megfrissítem. :)

Figyelmeztetés: ... próbálom összeszedni mivel tagelném - némi BDSM, Kenjitől szokott mennyiségű csúnyabeszéd, karakter halála (mellékszereplő, lazííííts ), és NC17!

Jó olvasást nektek!

12 megjegyzés:

  1. Szia. Ezer hála Neked!!! Nagyazerű volt. Hajnalig olvastam. ☺ Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Csodás volt!! Nagyon szeretem őket,iszonyatosan fognak hiányozni. Minden oldalnár rettegtem hogy ez az utolsó :( Köszönöm, és várom a többi történetet is!

    VálaszTörlés
  3. Imádom ezt a párosodat is. Szeretem Akira kőkemény megingathatatlan lényét, és Kenji simulós, akaratos, vadmacska természetét. Annyira egybe illenek. Bár a húgi kicsit bekavar. Az egész történetben érezhető Kenji alázatossága Apucival szemben. Nagyon jól szórakoztam míg olvastam, köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők annyira különböznek, hogy már-már ijesztő mennyire passzolnak, nem igazi? :) Köszönöm, hogy olvastad! :)

      Törlés
  4. Istenem...köszönöm^^ nagyon szeretem őket,és nagyon boldoggá tettél vele:) várom a többi történetet*.*

    VálaszTörlés
  5. Egy újabb szelet Kenjiből és az ő szekrényéből... igazán tetszett. Nem is tudtam eldönteni, hogy a szálak közül melyiknek szurkoljak - a titokzatos asszisztensnek, Puppy storyjának... Zafírnak, Niconak... sok-sok szál,ami remekül fonódott össze!
    Annára dühös voltam, most egyáltalán nem kedveltem, pedig eddig szimpi volt!
    ... no és az epilógus! Szívmelengető. A hasonló génállományokkal és a végén az "igen"-nek, aminek nem lehettünk tanúi... és mégis! :D
    Köszönöm, öröm volt olvasni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén örülök, hogy tetszett! :) Nem voltam benne biztos, hogy valaha megosztom, de nem bántam meg. :)

      Törlés
  6. Szia! Nagyon szépen köszönöm, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés